Wingsurfen

De snelst groeiende watersport ter wereld
Reserveren

Surfschool zeewolde is de beste plek om te leren wingsurfen

Wingsurfen & wingfoilen zijn de snelst groeiende watersporten ter wereld. Kijk hieronder wat wij aanbieden en wat het verschil is tussen wingsurfen & wingfoilen.

wingsurf surfschool zeewolde

Wingsurfen

Met wingsurfen gebruik je een wing (een combinatie tussen een windsurfzeil en kitesurf vlieger) om je voort te bewegen over het water op een surfplank met vin en zwaard.

wingfoilen surfschool zeewolde

Wingfoilen

Met wingfoilen gebruik je een wing in combinatie met een board met een hydrofoil vin eronder. Deze vin zorgt ervoor dat je boven het water komt te zweven. Dit ongelooflijke gevoel zul je nooit meer vergeten!

wingfoilen surfschool zeewolde2

Privécursus wingsurfen & wingfoilen

Bij Surfschool Zeewolde bieden we uitsluitend privécursussen wingsurfen & wingfoilen aan. Dit doen we omdat wingsurfen een lastigere sport is om te leren en we vinden dat je alle aandacht van de instructeur kunt gebruiken om de beste progressie te boeken.

Wingsurfen & wingfoilen

Wingsurfen & wingfoilen is een snel groeiende nieuwe watersport! Het is ontstaan uit verschillende watersport discipline’s waaronder kitesurf, golfsurf en windurfen met het oog op folien. Wingfoilen is zweven boven het water en geeft een extreem vrij gevoel. Daarnaast geeft het een echte kick want je kan super snel foilen, springen en trucjes doen.  Het geeft een vrijer gevoel dan andere watersporten zoals windsurf foilen of kitesurf foilen. Dit komt doordat de wing erg klein is en je de wing direct in handen hebt. Je reactie vermogen is super snel en wendbaar. Doordat je niet aan de wing vast zit heb je heel veel bewegingsvrijheid. Wingfoilen is een redelijk moeilijke sport en hierbij helpt het enorm dat je al goed kan windsurfen of kitesurfen. Indien je dit nog niet kan kun je het nog steeds goed leren maar zal het traject iets langer duren. Een groot voordeel van wingsurfen & wingfoilen is dat het op bijna alle watergebieden is toegestaan. Je hebt ook relatief weinig wind nodig. 

Welke materialen varen wij mee?

We gebruiken bij Surfschool Zeewolde uitsluitend de nieuwste materialen, zowel bij windsurfen als bij wingsurfen & wingfoilen. We gebruiken voor de wingsurf en wingfoil lessen de nieuwste wings en foils van Vayu. Dit nieuwe merk is volledig gericht op wingsurfen en wordt door velen geprezen om zijn kwaliteiten. Als boards gebruiken we boards van Vayu die speciaal zijn ontworpen voor de eerste stappen van het wingsurfen. Je kunt op dit board met zwaardjes varen tegen het afdrijven maar je kunt ook de foil eronder zetten om je eerste meters boven het water te beleven. Oftewel: alles om jullie de allerbeste beleving te bezorgen op het water!

Openingstijden

 

Maandag t/m zondag

10.00 – 17.00

Langskomen zonder een reservering kan, maar we raden aan om even te bellen of te mailen of we aanwezig zijn. 

Wil je ’s avonds nog surfen of SUPpen? Bel of mail ons!

 

Contact

Telefoon

+(31) 615626314

e-Mail

info@surfschoolzeewolde.nl

Adres

Dasselaarweg 1
3896 LT

Zeewolde