over ons

Over surfschool zeewolde

Maak kennis met het gepassioneerde en gezellige team van Surfschool Zeewolde. We kiezen onze instructeurs op hun vaardigheden voor windsurfen maar uiteraard ook op hun klantvriendelijkheid en lesvaardigheden. Alles om jullie de best mogelijke ervaren te bezorgen!

Pieter

Alles wat Pieter in het verleden heeft gedaan, is gedaan met één doel voor ogen: het openen van zijn eigen windsurfschool. In 2013 is deze droom werkelijkheid geworden en heeft Surfschool Zeewolde zijn deuren geopend op Recreatiegebied het Erkemederstrand.

De prettige ‘no nonsense’ lesmethode welke Pieter heeft ontwikkeld, in combinatie met zijn geduld en prettige omgang, staan garant voor een fantastische watersport ervaring.

De drijfveer en enorme passie achter Pieter zijn eindeloze enthousiasme is simpelweg één ding: heel Nederland weer gek maken van de mooiste sport op aarde: Windsurfen!

Conny

Omdat de vraag te groot werd om alleen aan te kunnen is Conny sinds 2017 ook werkzaam bij de surfschool en sinds 2018 zelfs mede eigenaar geworden! Deze vrolijke en vriendelijke dame is met zeilen en surfen opgegroeid en is een ware aanwinst voor de surfschool. Nu werken ze samen naar hun doel om de beste surfschool van Nederland te worden !

Henry

Henry is een echte boardsporter. Geef hem een plank en hij kan er iets mee. Snowboarden, skimboarden, indo boarden, stand up paddling, wakeboarden, golfsurfen en uiteraard windsurfen!

In de winter is Henry een fanatieke snowboarder en ’s zomers ligt hij (naast het lesgeven) het liefst de hele dag in het water. Is hij niet aan het golfsurfen in Scheveningen of wijk aan zee, dan zul je hem wel vinden op het veluwemeer met zijn windsurfplank.

Het lesgeven haalt hij erg veel energie uit en het mooiste vind hij als zijn cursisten al binnen 2 uur heen en weer kunnen surfen en met een big smile het water af komen.

Bowen

Bowen zorgt er met zijn vrolijkheid, geduld en kennis voor dat jij een geweldige tijd op het water gaat krijgen. Volgend jaar gaat hij studeren aan de technische universiteit maar deze zomer wil hij jullie nog zoveel mogelijk leren over deze prachtige sport! 

Sophie (surfy soof)

Sophie (a.k.a. Surfy Soof) is één en al surf, zoals haar naam al verraad. In het dagelijks leven is ze een zeer professionele fysiotherapeut en in haar vrije tijd gaat ze al jaren dolgraag golfsurfen in Frankrijk en windsurfen. Ze is een zeer ervaren windsurf instructrice die je zal verbazen met haar duidelijke en enthousiaste uitleg!

Linda

Ook Linda is een fanatiek windsurfende fysiotherapeut! Samen met haar broertje Ruben (ook instructeur) surft ze al vele jaren bij Surfschool Zeewolde en geeft ze geregeld les. Je hebt geluk als zij je instructrice is want ze is bijzonder vriendelijk en geduldig.