Overige activiteiten en aanbiedingen

Bij Surfschool Zeewolde zijn we gespecialiseerd in windsurflessen, SUP verhuur en wingsurflessen maar we hebben nog meer leuke activiteiten en aanbiedingen! Hieronder kun je zien wat we nog meer aanbieden.

Overige activiteiten en aanbiedingen

T-shirts

We verkopen super vette Surfschool Zeewolde T-shirts. We hebben diverse prints, kleuren en maten. Kom eens langs om ze te zien en te passen!

€34,95 / €24,95

10 ritten kaart

Ben je van plan om goed te leren windsurfen, kom je een week op de camping staan met de familie of wil je gewoon lekker goedkoop windsurfen of suppen? Dan is de 10 rittenkaart perfect voor jou! Hiermee kun je met flinke korting 10x een surfset of SUP huren. 

Windsurfen €350 / €270

Stand Up paddling €200 / €150

Windsurf cadeaubon

Wat is er nog leuker om zelf te windsurfen? Iemand waar je om geeft een surfles cadeau te geven! Met onze super leuke cadeaubon heb je een onwijs leuk en origineel cadeau voor alle leeftijden! Stuur ons een mail waar de bon naartoe moet en voor welk bedrag en we sturen hem via de post naar je toe!

Een windsurfles kost bijvoorbeeld €65, maar een hoger of lager bedrag mag ook.

Bedrijfsuitjes

We hebben bij Surfschool Zeewolde al vele soorten en maten bedrijfsuitjes gehad. Omdat we een persoonlijke surfschool zijn kunnen we samen met jou bepalen hoe jullie ideale bedrijfsuitje eruit ziet. We hebben veel windsurfsets en SUP’s dus kunnen we tot zo’n 40 mensen tegelijkertijd op het water hebben! Neem gerust contact met ons op om jullie ideale bedrijfsuitje te organiseren.

 

sup kinderfeestje

Kinderfeestjes

Een onbezorgd kinderfeestje organiseren terwijl jij lekker op de kant in de zon een kopje koffie drinkt en de kinderen heerlijk in het water spelen, wat leren én ze komen uitgeput en voldaan terug mee in de auto? Dat kan! Wij organiseren graag jullie ideale kinderfeestje. De kinderen krijgen eerst een uitgebreide SUP uitleg van onze instructeurs en gaan daarna zichzelf lekker uitleven op de SUP. Het water is bijna overal knie/middel diep dus veiliger kan niet!

 

vrijgezellenfeest windsurfen

Vrijgezellenfeest

Windsurfen en/of stand up paddlen is ook uitermate geschikt als vrijgezellenfeest! Veel mensen hebben het nog niet gedaan en voor sommige zal het ook net buiten hun comfort zone liggen wat het natuurlijk extra leuk maakt! Je bent samen met je vrienden/vriendinnen lekker op het water, geniet daarna op het strand van een drankje en er is zelfs een heerlijk restaurant op 2 minuten loopafstand. Om je vrijgezellenfeest in stijl af te sluiten kun je bijvoorbeeld naar harderwijk (15 minuten) of amersfoort (15 minuten) rijden om de stad onveilig te maken. Zie je dat een vrijgezellenfeest organiseren niet moeilijk hoeft te zijn?