Windsurfen

De vetste watersport voor alle leeftijden!
Reserveren

leren windsurfen bij surfschool zeewolde

Wij kunnen gerust zeggen dat je bij Surfschool Zeewolde het beste kunt leren windsurfen. Al bijna 10 jaar zijn wij gespecialiseerd in het geven van windsurflessen en daar zijn we trots op. We geven uitsluitend windsurfles met de nieuwste en beste materialen en onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je alles over windsurfen leert, met een grote lach op je gezicht!

Groepscursus windsurfen

Bij de groepslessen krijgt u windsurfles in een kleine groep. Het minimale aantal is 3 personen en we streven ernaar om niet meer dan 6 mensen in 1 groep te hebben.

De kosten van een groepsles windsurfen zijn €65,- per persoon.
U krijgt hierbij 2 uur windsurfles van een ervaren instructeur.

Bij de prijs zit professioneel materiaal en wetsuit inbegrepen.

weekcursus windsurfen

Wilt u echt goed en zelfstandig leren windsurfen? Dat kan met deze weekcursus. Bij de weekcursus bepaalt u zelf wanneer u wilt beginnen en op welke dagen en tijdstippen u les wilt. Na 3 dagen praktijk en theorie zult u zelfstandig kunnen windsurfen en ontvangt u een Windsurf Diploma!

De kosten van een weekcursus zijn €159,- per persoon.

U krijgt hiervoor 3 windsurflessen van een ervaren instructeur. Bij de prijs zit materiaal en wetsuit inbegrepen.

privécursus windsurfen

Wilt u nog persoonlijker windsurfles krijgen of liever niet bij anderen in een groep? Kunt u al windsurfen en wilt u uw niveau opkrikken? Eindelijk die gijp doorplaneren? Dan is een privé les geschikt voor u! Zo krijgt u alle aandacht voor uzelf en zult u nóg meer vorderingen maken!

De kosten van een privé  cursus zijn €139,- voor 1 persoon. U krijgt 2 uur les van een ervaren instructeur. Bij de prijs zit materiaal en wetsuit inbegrepen.

Voor ieder persoon extra betaald u €65,-.

Onze materialen

We varen uitsluitend met de beste materialen van de beste windsurfmerken. We geven les met hele lichte zeilen van Duotone en Unifiber en geven les op de stabiele en wendbare boards van Starboard en Unifiber. Voor de verhuur hebben we de nieuwste materialen van Fanatic, Duotone en Starboard.

Welke les moet ik kiezen?

We hebben de keuze zo gemakkelijk mogelijk voor je proberen te maken. Het duidelijke aanbod wat we altijd hadden is hetzelfde gebleven, alleen kun je nu gemakkelijk zelf de dag en tijd kiezen die jou het beste uitkomt! 

Groepsles Windsurfen – Les 1 (los)

Deze kies je als dit je eerste keer windsurfen is en je een losse groepsles windsurfen wilt boeken voor 2 of meerdere personen. Je leert hierin de basis van het windsurfen zoals de namen van de materialen, wegvaren en omdraaien (overstag gaan). Je zult versteld staan hoe snel je het bij ons onder de knie krijgt! De les duurt 2 uur en je bent lekker veel op het water.

Groepsles Windsurfen – Les 2 (los)

Deze kies je als je (bij ons) al je eerste windsurfles hebt gehad en het zo leuk vond dat je nog verder wil leren. Je gaat in deze les door waar je gebleven bent in les 1 en leert bijvoorbeeld sneller draaien (overstag en gijpen) en diverse richtingen op te varen (koersen).

Groepsles Windsurfen – Les 3 (los)

Deze les kies je als je de 2 voorgaande lessen bij ons hebt gevolgd en echt goed zelfstandig te leren windsurfen. Je leert deze les bijvoorbeeld opkruisen en alle laatste dingen die je nodig hebt om zelfstandig door te gaan met windsurfen.

Weekcursus Windsurfen (Les 1, 2 en 3)

Dit is onze meest gekozen optie. Dit zijn de 3 opvolgende lessen van 2 uur waarin je alles leert om zelfstandig te gaan windsurfen d.m.v. veel praktijk en de nodige theorie les. Je krijgt bij dit pakket maar liefst €29 korting t.o.v. 3 losse windsurf lessen. Na 3 lessen ontvangt iedereen ook een te gek windsurf diploma waarmee je ook bij ons ook een windsurfset kunt huren om lekker zelf aan de slag te gaan en nóg beter te worden!

Je kiest bij deze optie eerst een eerste lesdag & tijd uit en daarna de volgende 2 dagen.

Privéles Windsurfen

Kun je al windsurfen en wil je nog beter worden? Die lastige gijp eindelijk doorplaneren? Liever alleen of met 2 personen alle aandacht van je instructeur hebben? Daar is de privéles windsurfen voor. Je kan deze les gebruiken om twee uur in hoog tempo (of heel relaxed) goed te leren windsurfen. Je kunt ook 2 uur lang alles vragen wat je lastig vind en waar je zelf elke keer weer tegenaan loopt. Geef bij de opmerkingen aan wat je wil leren en wij zoeken de juiste instructeur voor jou om te alles te leren wat je wilt.